PAGINA OFICIALĂ

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
AL REPUBLICII MOLDOVA

Formular de participare la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante

 

[24.06.2014] Termenul de depunere a dosarelor la funcţiile publice vacante de specialist superior al Secţiei politici de dezvoltare a Direcţiei administrare şi politici de dezvoltare a MAI şi consultant (pe perioadă determinată) al Direcţiei acte interne, contracte şi contestaţii a Direcţiei generale juridice se prelungeşte pînă la 08.07.2014.

[20.06.2014] Proba interviu din cadrul concursului cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante de specialist superior al Secţiei politici de dezvoltare a Direcţiei administrare şi politici de dezvoltare a MAI se va desfăşura la 23 iunie 2014, ora 11:00 în cadrul Direcţiei generale resurse umane a MAI bir.69 (bd. „Ştefan cel Mare şi Sfînt”, 75).
La proba menţionată este admis domnul Grosu Victor

[18.06.2014] În legătură cu faptul că la funcţia publică vacantă de auditor intern al Secţiei audit financiar al Direcţiei audit intern a MAI nu a fost depus nici un dosar  de participare la concurs termenul de depunere a dosarelor la funcţia publică vacantă de auditor intern al Secţieie audit financiar a Direcţiei audit intern se prelungeşte pînă la 27.06.2014.

 [30.04.2014] În legătură cu faptul că, la funcţia publică vacantă de auditor intern al Secţiei audit financiar al Direcţiei audit intern a MAI nu a fost declarat nici un învingător.
Anunțăm
„Termenul de depunere a dosarelor la funcţia publică vacantă de auditor intern al Secţiei audit financiar a Direcţiei audit intern se prelungeşte pînă la 13.05.2014”.

Arhivă Ştiri

Sinteză operativă

Transparenţa decizională

Suport Bugetar

Legislaţia Republicii Moldova

Indrumar

Privind accesarea on-line a Legislaţiei
Uniunii Europene

Implementarea Convenţiei ONU

pentru combaterea torturii